112Gelderland

Inbreker komt niet ver

Nijmegen - De politie heeft vrijdagmiddag een 48-jarige Nijmegenaar aangehouden op de Tussenweg in Nijmegen. De man wordt verdacht van inbraak in een woning aan de Paddepoelseweg.

Een buurtbewoner had de politie gewaarschuwd nadat hij een man in een woning had zien staan die daar niet thuis hoorde. Na de melding gingen meerdere eenheden richting de opgegeven locatie. Bij de woning stond inderdaad een deur open en was te zien dat er ongewenst bezoek binnen was geweest. De dader was al weg.

Agenten die in de omgeving aan het uitkijken waren naar de dader zagen in de omgeving de 48-jarige Nijmegenaar met een fiets en een tas lopen. In de tas zat de buit. Het bleek een bekende van de politie. De verdachte werd aangehouden en ingesloten op het politiebureau. De gedupeerde heeft inmiddels al aangifte gedaan en zijn spullen teruggekregen.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten