112Gelderland

Tienermeisje slachtoffer laffe straatroof

Apeldoorn - De politie in Apeldoorn stelt een onderzoek in en vraagt getuigen van een laffe straatroof. Een 15-jarig meisje was op zaterdagavond 8 december het slachtoffer en men ging er met haar tasje met persoonlijke spullen vandoor.

Het meisje fietste omstreeks 23.15 uur op het fietspad van de Laan van Zevenhuizen ter hoogte van de Zilverschoon. Plotseling werd zij van haar fiets getrapt en kwam ten val. Toen ze zich eenmaal realiseerde wat er gebeurd was, stonden er vier jongen om haar heen. En van het griste haar tasje weg en het viertal rende weg. Ze verdwenen tussen de flats aan de Agricolastraat. Helaas bleek haar mobieltje leeg en eenmaal thuis werd de politie gebeld.

De politie heeft nog een onderzoek ingesteld, maar de daders waren al gevlogen. Het gaat om vier getinte jongeren van 16 17 jaar. Degene die haar tasje weggriste droeg een driekwart lange zwarte jas van een gladde stof en een zwarte wollen muts op zijn hoofd.

Voor het meisje wordt slachtofferhulp geregeld en tips zijn welkom bij de politie.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten