112Gelderland

Getuigen gezocht van inbraak en bedreiging

Ede - Maandagavond 18 maart is een beveiliger door inbrekers bedreigd nadat hij ze had betrapt bij een inbraak. De inbraak vond plaats in een bedrijfspand aan de Galvanistraat in Ede.

De beveiliger zag rond 22.00 uur dat er in het pand was ingebroken en zag 4 5 personen uit het pand komen. De man wist met zijn auto, de auto van de inbrekers te blokkeren. Hierop kwam n van de inbrekers richting de man gelopen waarbij hij hem bedreigde met een mes. De beveiliger heeft vervolgens de inbrekers laten gaan.

De man die de beveiliger bedreigde was rond de 35 jaar oud en 1.75 meter lang. Hij heeft een donkere huidskleur, een stoppelbaard en kort kroeshaar. De man droeg een spijkerbroek en een zwarte leren jas.

De andere mannen waren rond de 18 jaar oud, hebben een normaal postuur, zijn tussen de 1.60 en 1.80 lang en hebben allen een donkere huidskleur. En van deze mannen droeg een zwart trainingsjack en een ander droeg een zwarte muts.

De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt mogelijke getuigen van dit voorval om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

/

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten