112Gelderland

Man gewond bij schietincident: verdachte aangehouden

Arnhem - Op het Nieuwe Plein in het centrum van Arnhem heeft zondagochtend 17 maart omstreeks 05.15 uur een schietincident plaatsgevonden. Daarbij is op straat, nabij horecagelegenheden, een man gewond geraakt aan zijn been.

Het slachtofferis overgebracht naar ziekenhuis Rijnstate. Met de hulp van omstanders kon op heterdaad een verdachte worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De exacte toedracht en de aanleiding van het voorval zijn nog niet bekend. De politie verricht technisch onderzoek op de plaats delict en gaat in gesprek met getuigen en betrokkenen om dat te kunnen achterhalen.

Bent u getuige geweest van het schietincident en heeft de politie uw contactgegevens ter plekke nog niet genoteerd Bel dan 0900-8844 of als u anoniem wilt blijven: Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten