112Gelderland

Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden

In Hardenberg en Wierden probeerde een groepje mannen in te breken bij tankstations. Op hun auto zaten gestolen kentekenplaten. Heb jij informatie over deze mannen Deel het met ons!

Beide inbraakpogingen vonden plaats in de nacht van 17 september 2024.

Gestolen kentekenplaten

Op hun auto zaten kentekenplaten die kort daarvoor in Westerhaar-Vriezenveensewijk waren gestolen.

Hardenberg

De verdachten deden eerst een tankstation aan de N343 in Hardenberg aan. De verdachten waren met zn vijven. Vier van hen stapten uit en probeerden met een ijzeren paal de deur te ontzetten. Dat lukte niet, dus ze stapten onverrichterzake weer in.

Wierden

Later die nacht deden ze een tweede poging bij een tankstation aan de Nijverdalsestraat in Wierden. Maar bij hun poging om dit gebouw binnen te komen, wekten ze omwonenden. Die namen poolshoogte en joegen hen daarmee weg. Hoewel beide inbraakpogingen mislukten, liepen de tankstations flinke schade op.

Vragen

Herken je de auto Herken je de verdachten Ze zijn weliswaar goed vermomd, maar misschien herken je hen aan hun kleding of manier van bewegen (bekijk hiervoor de video onderaan deze pagina). Heb jij informatie opgevangen over deze inbraakpogingen Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt. Hardenberg Wierden Westerhaar-VriezenveensewijkTue Sep 17 00:00:00 CEST 2024Hardenberg, Wierdengezocht

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten