112Gelderland

Arnhem - Gezocht - Openlijk geweld Munterstraat Arnhem

In de binnenstad van Arnhem braken rellen uit na een voetbalwedstrijd. We zoeken nog zeven relschoppers. Herken jij iemand of misschien wel jezelf Neem dan contact met ons op!

Het geweld vond plaats op zondag 19 mei na de wedstrijd Vitesse-Ajax, die in een gelijkspel was geindigd. Op verschillende locaties in de binnenstad gingen mensen elkaar te lijf. Ze sloegen en schopten elkaar en gooiden zelfs met stenen. Een aantal mensen raakte hierbij gewond. Wij kwamen ter plaatse om het geweld een halt toe te roepen. Helaas keerde een aantal relschoppers zich vervolgens (ook) tegen de politie. Dit was beangstigend. Onze collegas waren namelijk niet (zoals MEers) beschermd tegen rondvliegende voorwerpen. De relschoppers dreven twee collegas in het nauw. Om de orde te herstellen stuurden we meerdere politiemensen naar het gebied. Wij konden minder snel reageren op 112-meldingen uit de rest van Arnhem, omdat we druk waren met een groep personen die zo nodig wilden rellen. Wij vinden dit onacceptabel. Een aantal van deze relschoppers hebben wij ondertussen gehoord. Zeven anderen zoeken we nog.

Vragen

Herken jij n of meer relschoppers Zie je jezelf op een van de fotos staan Neem dan contact met ons op! Vermeld  het nummer  en laat ons weten welke verdachte(n) je herkent; allen zijn genummerd. 

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.Sun May 19 00:00:00 CEST 2024Arnhemgezocht

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten