112Gelderland

Nijmegen - Gezocht - Getuigen incident in zwembad Planetenstraat Nijmegen

In zwembad West aan de Planetenstraat in Nijmegen is iemand gereanimeerd na een bijna-verdrinking. Om te achterhalen wat er precies is gebeurd, willen we graag in contact komen met deze (voor hun privacy geblurde) jongemannen, omdat zij mogelijk iets hebben gezien dat belangrijk kan zijn dat het onderzoek verder kan helpen. Ben jij n van hen Neem dan contact met ons op!

Wat is er gebeurd

Het slachtoffer kwam na een sprong van de duikplank niet meer boven water. Hij is uit het water gehaald en gereanimeerd. Vervolgens is hij overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek naar toedracht

We onderzoeken wat er precies is voorgevallen. We hebben al een aantal getuigen gesproken, maar we willen ook graag nog deze twee jongemannen spreken. Ook zij zijn potentile getuigen. Mogelijk hebben zij informatie die ons kan helpen.

Oproep aan de getuigen

Ben jij n van deze jongemannen Neem dan contact met ons op. Maak je geen zorgen; je wordt nergens van verdacht. Wat jij hebt gezien en gehoord, kan voor ons onderzoek van belang zijn.

Over het slachtoffer

Het slachtoffer heeft na de reanimatie een paar dagen in het ziekenhuis in coma gelegen. Hij is nu aan het revalideren en maakt het naar omstandigheden goed.

Contact

Je kunt contact met ons opnemen door te bellen (0900-8844) of naar het politiebureau te gaan. Vermeld het zaaknummer .Sun May 05 00:00:00 CEST 2024Nijmegengezocht

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten