112Gelderland

Apeldoorn - Gezocht - Diefstal motor en quad Gildenlaan Apeldoorn

Aan de Gildenlaan in Apeldoorn stalen drie mannen een motor en een quad uit een parkeergarage. Herken jij hen Tip ons!

Nadat het de dieven was gelukt om de (afgesloten) parkeergarage binnen te komen, stalen ze eerst de motor en daarna de quad. Beide voertuigen waren afgesloten met meerdere sloten. De quad is ondertussen teruggevonden. De motor zoeken we nog.

Over de motor

De motor is van het merk Honda (type: Crf 450x). Het voertuig is wit van kleur en heeft rode accenten. Het zadel is rood en het voertuig heeft n zwarte en n grijze velg. Het kenteken is MSRX51 en het chassisnummer JH2PE06A18K300413.

Vragen

Herken je (een van) de verdachten Bekijk ook de bewegende beelden in de video onderaan deze pagina; wellicht herken je iemand aan zijn manier van bewegen. Heb je een motor te koop aangeboden zien worden die voldoet aan bovenstaande beschrijving En vertrouwde je het misschien niet helemaal Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt. Mon Apr 22 00:00:00 CEST 2024Apeldoorngezocht

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten