112Gelderland

Wageningen - Gezocht - Mishandeling Droevendaalsesteeg Wageningen

Aan de Droevendaalsesteeg in Wageningen mishandelden meerdere personen zonder aanleiding een 35-jarige man. Herken jij (een van) de verdachten Heb jij informatie over de mishandeling Tip ons!

Het slachtoffer fietste met een vriendin over de campus van de Wageningen University & Research. Ter hoogte van het Forumgebouw passeerden ze een groepje jongens en meiden. Vanuit dit groepje gooide iemand een steen naar het hoofd van het slachtoffer, die zijn achterhoofd raakte. Toen hij stopte en vroeg wie dat had gedaan, kwam er een groepje op hem af en begonnen drie van hen de man te slaan en schoppen. Hij viel daardoor op de grond en verloor zijn bril. Ook toen hij op de grond lag, bleven ze hem mishandelen. Enkele anderen vernielden zijn fiets. Op een gegeven moment stopte de mishandeling en kon het slachtoffer wegkomen. De man moest zich bij de huisartsenpost laten behandelen aan diverse verwondingen aan zijn gezicht. Hij is behoorlijk aangeslagen door het geweld.

Vragen

Herken jij (een van) de personen Neem dan contact met ons op! Bekijk ook de bewegende beelden in de video op deze pagina. De beelden zijn niet heel scherp, maar mogelijk zie je toch iets bekends, bijvoorbeeld in de combinatie van kleding en manier van bewegen. Ook al weet je het niet zeker: geef het toch door. We gaan nooit zomaar over tot aanhouding. Je tip wordt altijd eerst grondig onderzocht. Heb jij de mishandeling zien gebeuren Stond je misschien zelfs bij het groepje dat de man mishandelde Neem dan contact met ons op. Dit kan ook anoniem (kijk onder Contact). Heb jij in jouw omgeving mensen horen praten over de mishandeling Neem contact met ons op en deel wat je weet!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.Fri Apr 05 00:00:00 CEST 2024Wageningengezocht

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten