112Gelderland

Laren - Gezocht - Verduistering fatbikes Deventerweg Laren

Aan de Deventerweg in Laren huurden vier mannen fatbikes bij een bedrijf, maar brachten de fietsen niet terug. Ook in Woudenberg (provincie Utrecht) dupeerden zij op die manier een bedrijf. Herken jij hen Tip ons!

De mannen deden zich voor als klanten bij een bedrijf dat onder meer solexen, tuktuks en e-choppers verhuurt. Ze wilden voor de duur van twee uur vier fatbikes huren. Bij het ondertekenen van de overeenkomst lieten ze een identiteitsbewijs zien, dat later gestolen bleek te zijn. Ze fietsten weg en kwamen niet terug, het bedrijf achterlatend met een schadepost van duizenden euros. Uit onderzoek blijkt dat de mannen exact hetzelfde eerder die dag deden in Woudenberg. De verdachten maakten gebruik van een Ford Focus en een gele bestelbus, waarmee ze de fatbikes vervoerden. Alle acht gestolen fatbikes zijn van het merk AGM (type: GT250). Beide gedupeerde bedrijven deelden camerabeelden van de verdachten op social media. Tot op heden nog zonder concreet resultaat. Wij hebben een onderzoek ingesteld. Misschien weet of zag jij iets dat ons onderzoek verder kan helpen!

Vragen

Herken jij (een van) deze mannen Mogelijk herken je ze in combinatie met de Ford Fucus en de gele bestelbus Bekijk ook de bewegende beelden in de video elders op deze pagina. Heb jij een (of meer) fatbike(s) van het merk AGM te koop aangeboden zien worden en vertrouwde je het misschien niet helemaal Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.Mon Feb 26 00:00:00 CET 2024Larengezocht

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten