112Gelderland

Twee autos en motoren in beslag genomen bij oprollen hennepkwekerij

Lobith - De politie heeft op dinsdag 12 maart een hennepkwekerij in het centrum van Lobith opgerold .In het kader van het afpakbeleid zijn twee dure autos en twee dure motoren in beslag genomen. Er werden drie verdachten aangehouden.

De politie stelde in een pand op de Markt een onderzoek in omdat er informatie was, dat daar een hennepkwekerij werd gexploiteerd. Zij troffen een professionele kwekerij aan, die net geoogst bleek. De gedroogde oogst was nog wel aanwezig en die werd in beslag genomen. Alle apparatuur werd ook meegenomen enis inmiddels vernietigd.

Er werden drie personen uit de gemeente Rijnwaarden aangehouden. Zij zijn voor verhoor naar het politiebureau overgebracht en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Er zijn twee dure autos en twee dure motoren in beslag genomen omdat misdaad niet mag lonen! Daarom intensiveert de overheid haar inspanningen om crimineel vermogen af te pakken. Met het afgepakte vermogen compenseert de overheid, wanneer dat mogelijk is, eerst de slachtoffers. Wat overblijft, vloeit naar de staatskas. Door de status(symbolen) af te pakken, tonen we dat misdaad niet loont. Het geld dat we afpakken kan niet gebruikt worden voor het financieren van nieuwe criminele activiteiten. Zo wordt Nederland veiliger.

Ken jij iemand die verdient aan criminaliteit Tip dan de politie via 0900-8844. Kent de dader jou ook Bel M. 0800-7000 en Meld Misdaad Anoniem. Zo kun je een bijdrage leveren aan de veiligheid in je eigen omgeving.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten