112Gelderland

Balkbrug - Gezocht - Diefstal uit bedrijf Katingerveldweg Balkbrug

Aan de Katingerveldweg in Balkbrug braken twee mannen in bij een bedrijf. Ze stalen onder meer gereedschappen. En van de mannen zoeken we nog. Herken jij hem Tip ons!

De mannen kwamen aanrijden in een gele Ford. Eerst probeerden ze tevergeefs een container te openen die op het terrein stond. Vervolgens betraden ze de loods van het bedrijf, waaruit ze meerdere goederen stalen: Een grijze gereedschapskar met gereedschappen, waaronder een grote waterpomp van het merk Knippex Een ontsnoeringsapparaat Een wit/oranje elektrische bladblazer van het mek Stihl Een groene boormachine van het merk Hitachi Een wit/oranje elektrische kettingzaak van het merk Stihl De schade voor de eigenaar loopt in de duizenden euros. De identiteit van n van de mannen is bekend. De andere man zoeken we nog!

Vragen

Herken jij de man op de foto bij dit bericht De foto is niet heel duidelijk, maar misschien helpt het filmpje onderaan deze pagina. In die video zie je hem lopen. Laat het ons weten als je hem herkent! Heb jij na 2 augustus mogelijk (n van) de gestolen goederen te koop aangeboden zien worden Dan horen we graag van je!

Contact

Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.Wed Aug 02 00:00:00 CEST 2023Balkbruggezocht

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten