112Gelderland

Jongen steelt jas en dreigt met mes

Nijmegen - Een 19-jarige jongen uit de gemeente Ubbergen werd in de nacht van zaterdag op zondag bij zijn woning aangehouden. De jongen had eerder die nacht in een caf een jas gestolen. Toen hij hierop werd aangesproken had hij gedreigd met een mes.

De diefstal had plaatsgevonden in een caf in het centrum van Nijmegen. Een 20-jarige jongen, eveneens uit de gemeente Ubbergen, wilde daar rond sluitingstijd zijn jas pakken, toen hij merkte dat deze weg was. Vrienden van de jongen hadden gezien wie de jas had weggenomen en besloten de jongen te volgen. Toen ze de jongen aanspraken, liet de 19-jarige een mes zien en ging ervandoor. De jongeren wisten echter waar de jongen woonde en waarschuwden de politie. Toen agenten bij het opgegeven adres waren, kwam de verdachte net thuis. Hij werd aangehouden. De jonge man verzette zich tegen zijn aanhouding en moest geboeid worden. Hij zit nog vast en wordt verhoord.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten