112Gelderland

Man vernielt scooter na aanrijding

Wijchen - Een 43-jarige Wijchenaar is zondagavond rond 20.30 uur in zijn woning aangehouden voor een vernieling. Nadat naar zijn zeggen een scooterrijder zijn autospiegel eraf had gereden, vernielde de Wijchenaar de spiegel van de scooter. Dit was op de Heumenseweg in Wijchen.

De Wijchenaar verklaarde dat hij rechts was ingehaald door een scooter. Ook zei hij dat de scooterrijder opeens naar links uitweek, waardoor de spiegel van de bestelbus van de Wijchenaar eraf werd gereden. De Wijchenaar dwong de sooterrijder min of meer tot stoppen, waarna het tot een klein handgemeen kwam. Toen de scooterrijder zei dat hij niet voornemens was de schade aan de bestelbus te vergoeden brak de 43-jarige de spiegel van de scooter af. Daarna vertrok hij.

De scooterrijder, een20-jarige man uit Wijchen, meldde het incident bij de politie en deed aangifte van vernieling. De 43-jarige Wijchenaar belde vrijwel gelijktijdig de politie en meldde het voorval ook. Hij gaf aan niet naar het bureau te zullen komen, waarop agenten hem in zijn woning aanhielden.

De politie zal de verklaringen van de twee betrokkenen opnemen en maakt proces-verbaal op van de zaak.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten