112Gelderland

Beesd - Gezocht - Woningoverval Prins Willem Alexandersingel Beesd

In Beesd werd op donderdagavond 30 juni een vrouw op leeftijd in haar woning aan de Prins Willem Alexandersingel overvallen. Heb je meer informatie over deze overval Laat het ons dan weten.

Op donderdag 30 juni rond 22:00 uur werd er bij het slachtoffer aangebeld. Twee mannen drongen de woning binnen en bedreigden het slachtoffer met een vuurwapen en eisten geld. Na een zoektocht door de woning vertrokken de overvallers met onder andere dierbare sieraden. Gelukkig is het slachtoffer niet gewond geraakt.

Getuige 

We zijn uiteraard meteen een onderzoek gestart. In dat onderzoek hebben we gesproken met een getuige die de daders vermoedelijk kort na de overval heeft zien lopen, vlak bij de Prins Willem Alexandersingel. Ze heeft een foto gemaakt waarop de jonge mannen te zien zijn. Ook is er een compositietekening gemaakt van n van de verdachten.

Signalement

We zijn dus op zoek naar twee mannen, mogelijk dat iemand op basis van de foto en de compositietekening weet om wie het gaat. Verdachte n is ongeveer 23 jaar oud, tussen de 1.75 en 1.80 meter lang, had een slank postuur en lichte huidskleur. Zijn gezicht was wat langwerpig, had donker blonde wenkbrauwen en een brede mond. Hij had donkerblond, lichtbruin haar dat bovenop langer was en opzij heel kort geknipt. Hij droeg een gewatteerd jack, met lichtere mouwen. Verdachte twee is ongeveer 20 jaar oud, is iets kleiner dan zijn compagnon, had een tenger postuur maar een wat rond gezicht, had slanke benen maar een licht buikje, droeg een zwart vest of jas met capuchon, zwarte rugzak, broek en schoenen.

Tas

In januari werd in een bosschage in het dorp Enspijk een tas met spullen gevonden. Hierin zat een deel van de sieraden die bij de overval werden weggenomen. Ook werden er in de tas spullen aangetroffen die in verband staan met een woninginbraak en er zat ook een vuurwapen in de tas. Bij de overval zijn twee vuurwapens gebruikt, dus 1 vuurwapen is nog altijd niet terecht. Ook zijn er verschillende sieraden nog niet teruggevonden. We zijn dus genteresseerd in deze tas en hopen dat mensen er ons meer over kunnen vertellen. Mogelijk zijn er mensen die hebben gezien dat de tas werd achtergelaten tussen 30 juni en afgelopen januari.   Wie heeft er meer informatie over de daders Wie weet waar de overgebleven sieraden nu zijn Wie heeft informatie over de tas Wie heeft informatie over het tweede vuurwapen   Heb je meer informatie over deze overval Laat het ons weten! Bel de opsporingstiplijn via 0800 6070 of geef je informatie door via het tipformulier.   Melden kan uiteraard ook altijd anoniem via https://www.meldmisdaadanoniem.nl/ M. is geen politie en geeft jouw informatie pas door als je anonimiteit 100% gewaarborgd kan worden.     LBThu Jun 30 00:00:00 CEST 2022Beesdgezocht

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten