112Gelderland

Gezocht - Politie dringend op zoek naar Sherwin Benshomin Windster

Politie is nog op zoek naar een ontsnapte TBSer; identiteit vrijgegeven

De politie is dringend op zoek naar de de 27-jarige Sherwin Benshomin Windster. Hij ontsnapte samen met medegedetineerde  Luciano D. op dinsdagavond 21 juni rond 20.30 uur uit de Pompekliniek in Nijmegen. Onbekenden hadden met een slijptol een gat gemaakt in de omheining van de forensisch-psychiatrische kliniek. Daarna zijn de twee gevlucht in een witte Volkswagen Golf, vijfdeurs, met zonnedak. Een gespecialiseerd opsporingsteam van de politie, FastNL startte meteen een onderzoek. De vluchtauto werd kort daarna aangetroffen in Amsterdam. Op 30 juni is Luciano D. aangehouden in Den Haag. Sherwin Benshomin Windster  is nog voortvluchtig. Hij is in 2019 veroordeeld tot 5 jaar en 6 maanden gevangenisstraf en TBS voor een dubbele afpersing en een gewapende overval waarbij een van de slachtoffers is overleden.

Signalement:

Windster is 1.74 meter, heeft 2 gouden tanden en een tatoeage op zijn borst. Hij droeg tijdens de ontsnapping een bruin trainingspak. Als u hem gezien heeft of weet waar hij verblijft,  benader hem niet zelf, maar bel direct de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. 

Op 30 juni om 18:15 is op de A12 bij Den Haag Luciano D. aangehouden.Nijmegengezocht

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten