112Gelderland

Putten - Gezocht - Overval- Garderenseweg- Putten

In de nacht van 26 op 27 november werd een hotel aan de Garderenseweg in Putten overvallen door twee mannen. De nachtportier werd daarbij bedreigd en vastgebonden. De daders gingen er met geld uit de kluis vandoor en zijn vermoedelijk weggevlucht op een fiets of scooter.

De daders leken te weten waar de kluis stond en waar de kluissleutel lag. Volgens het slachtoffer waren de daders zo rond de 20 jaar oud en ze spraken Nederlands in een soort straattaal. Daarnaast droeg n van de mannen waarschijnlijk een jas van het merk The North Face en de andere dader droeg een boxershort van het merk Gianvaglia. Deze dader had ook een machete bij zich.

Vragen

De politie doet er alles aan om deze zaak op te lossen. Daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken: Wie in de omgeving van Putten had zon soortgelijk mes in zijn bezit tot in ieder geval eind november Wie weet wie deze twee mannen zijn Mogelijk slaat iemand aan op de combinatie van het mes, de boxershort en de plaats Putten Wie weet er meer over deze overval Alle informatie, hoe klein ook, kan ons helpen in het onderzoek.

Informatie doorgeven

U kunt uw informatie doorgeven via de tiplijn op 0800 6070. Wilt u liever anoniem blijven Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem (M) via 0800 7000 of kijk op www.meldmisdaadanoniem.nl . M is geen politie en pas als uw anonimiteit gewaarborgd kan worden stuurt M. de anonieme melding door naar de politie. Heeft u een vermoeden Meld het dan ook. De politie kan nooit zomaar ergens binnenvallen of iemand aanhouden. Een (anonieme) melding moet eerst worden getoetst. Kloppen de gegevens in de melding en is er meer over een verdachte of adres bekend Dan kan de politie nader onderzoek doen en overgaan tot actie.Sat Nov 27 02:30:00 CET 2021Puttengezocht

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten