112Gelderland

Alerte getuigemelding leidt tot 3 aanhoudingen

Duiven - Na een melding door een getuige zondagnacht rond 01.35 uur ging de politie met meerdere eenheden poolshoogte nemen bij een woning in de Van der Goesstraat. Daar zou ingebroken worden. Op een terrein in de omgeving trof de politie drie mannen die voldeden aan het doorgegeven signalement. Zij werden daarop aangehouden.

De bewoners werden gewaarschuwd en van hen werd meteen een aangifte opgenomen. Een ruit bleek ingegooid, voor zover bekend is er niets weggenomen. De drie aangehouden verdachten zijn afkomstig uit Arnhem en zijn ingesloten voor verhoor. Zij blijven lopende verder onderzoek nogvastzitten. De politie heeft een getuigeverklaring opgenomen en een niet afgesloten fiets, die in de buurt gestald stond, meegenomen voor onderzoek. Ook diverse goederen die bij fouilering van de verdachten zijn aangetroffen werden voor verder onderzoek inbeslaggenomen.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten