112Gelderland

Gezocht - Beroving - Bosweg - Malden

Maandagavond 1 november rond 19:00 uur fietste een man op de Bosweg tussen Nijmegen en Malden toen hij zag dat er een grote tak op het fietspad lag. Toen hij de tak aan de kant wilde leggen, zag hij een man uit de bosjes komen. De man mishandelt het slachtoffer en gaat er vandoor op zijn elektrische Gazelle type Orange damesfiets. Hij laat het slachtoffer zwaargewond achter. De dader is weggefietst vanaf de Kluissestraat richting de Scheidingsweg in Nijmegen.

Signalement van de man: -    Licht getint. -    Leeftijd: 20 jaar oud. -    Lengte: 1.86 -    Hij sprak met een Nederlands accent. -    Hij droeg een donker trainingspak.  -    Hij had een roodkleurig petje met druk motief op.

De zwart/groene elektrische fiets is op donderdag 4 november rond 14:00 uur teruggevonden in het water onder de Maldense brug aan de Overasseltse zijde. De fiets was voorzien van zwarte fietstassen en een fietscomputer van het merk Bosch, deze zijn niet aangetroffen. 

 

-    Wie heeft deze jongen zien fietsen op de Gazelle damesfiets van het type Orange -    Wie heeft de zwarte fietstassen of fietscomputer in bezit of te koop aangeboden gekregen -    Wie heeft gezien dat de fiets gedumpt werd bij de Maldense brug Mon Nov 01 00:00:00 CET 2021gezocht

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten