112Gelderland

Breedenbroek - Gezocht - Wie heeft informatie over dode man

Vlakbij de Duitse grens in Breedenbroek, bij Dinxperlo, trof een voorbijganger in de vroege ochtend van vrijdag 6 augustus het lichaam aan van een dode man. De man lag zonder schoenen aan in het gras van een doodlopende weg. Hoewel er nog wordt onderzocht waaraan het slachtoffer is overleden, staat vast dat hij niet aan een natuurlijke dood is gestorven.

Vindplaats De plek waar het lichaam gevonden is ligt aan een kleine, afgelegen zijweg van het Beggelderpad. Deze afgelegen zijweg leidt naar een kuilvoeropslag en loopt dood. Het grenst aan de N317 die vanuit Doetinchem naar de grensovergang bij Dinxperlo leidt.

Slachtoffer Het slachtoffer is de in 1959 in Zonguldak in Turkije geboren Isamil Yamak. Het lijkt erop dat hij pas enkele weken in Nederland of in Duitsland was. De politie komt graag in contact met iedereen die Ismail kort voor zijn dood heeft gezien of gesproken en weet waar hij verbleef.

Geen schoenen Opvallend is dat de man geen schoenen droeg. Omdat zijn sokken van onderen helemaal schoon waren, is het goed mogelijk dat het slachtoffer elders is overleden en zijn lichaam later op de vindplek is neergelegd. Dit kan zijn vanuit Duitsland vanuit de richting van Anholt of Bocholt of vanuit Nederland, vanuit de richting Doetinchem.Fri Aug 06 00:00:00 CEST 2021Breedenbroekgezocht

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten