112Gelderland

Inbrekers aangehouden

Brummen - Agenten houden twee inbrekers aan op de Arnhemsestraat in Brummen.

Op zaterdag 2 maart omstreeks 22.30 uur reden agenten in hun auto over de Arnhemsestraat in Brummen. Zij zagen op het trottoir twee mannen in donkere kleding lopen, waarvan 1 persoon een rugzak droeg. De agenten besloten om deze mannen even aan te spreken. De agenten moesten hun auto hiervoor draaien en verloren de mannen hierdoor even uit het oog. De mannen waren de Gravenstraat ingelopen. Toen de agenten de mannen hier aanspraken bleek dat de rugzak was verdwenen. De agenten zagen dat de desbetreffende rugzak tussen de coniferen was gedrukt bij een woning aan de Gravenstraat. In de rugzak troffen de agenten verschillende spullen aan, zoals o.a. een laptop en sieraden. De mannen, een 40-jarige man en een 32-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats, werden aangehouden en zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Omstreeks 23.00 uur kwam er een melding binnen dat er was ingebroken aan de Mezenstraat in Brummen. De spullen die hier waren weggenomen, waren de spullen die de agenten hadden aangetroffen in de rugzak.

Ook is er aan de Gruttostraat in Brummen een poging inbraak geweest op zaterdag 2 maart, mogelijk dat de aangehouden mannen hiervoor ook verantwoordelijk zijn. Dit wordt onderzocht. De aangehouden mannen zijn ingesloten.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten