112Gelderland

Drie verdachten van openlijke geweldpleging

Nijmegen - Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag op de Molenstraat drie mannen aangehouden die worden verdacht van openlijke geweldpleging.

Tijdens het toezicht in het centrum werd gemeld dat in een horecagelegenheid in de Molenstraat een vechtpartij had plaatsgevonden. Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen zij bij de ingang een 21-jarige Nijmegenaar aan die kennelijk met een glas in zijn gezicht was geslagen en onder het bloed zat. Hij moest door ambulancemedewerkers behandeld worden.

Een getuige verklaarde dat het slachtoffer door drie personen was mishandeld. De getuige kon de verdachten aanwijzen. Die zijn vervolgens aangehouden. Het betreft een 19-jarige inwoner van Heeswijk-Dinther, een 21-jarige man uit Boxtel en een 21-jarige Nijmegenaar. Zij zijn naar het politiebureau overgebracht en daar ingesloten.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten