112Gelderland

Oosterbeek - Gezocht - Kostbare bril gestolen bij gewapende overval op opticien

De man op beeld overviel op maandag 21 juni net voor sluitingstijd een opticien aan de Utrechtseweg. Hij bedreigde een van de medewerkers met een vuurwapen en spoot pepperspray in haar gezicht. Hij haalde ongeveer 40 brillen uit de rekken. Deze stopte hij in zijn tas waarna hij de winkel uit vluchtte.

Kostbare bril Onder de gestolen brillen zit een bijzonder exemplaar van het merk Bentley. Deze bril met gouden montuur heeft een waarde van enkele duizenden euros. Misschien is deze kostbare bril ergens te koop aangeboden.

Getuigen gezocht Een getuige zag die middag een persoon die aan het signalement van de overvaller voldeed geruime tijd op een bankje aan de Utrechtseweg zitten. Het is goed mogelijk dat de overvaller de omgeving heeft verkend en in die tijd ook contact heeft gehad met anderen. De politie sluit niet uit dat er mogelijk een tweede verdachte betrokken was bij de overval.

 

Wie is de man op de beelden Heeft u iets gezien of gehoord wat mogelijk met de overval te maken heeft Beschikt u over camerabeelden uit de omgeving van de Utrechtseweg van 21 juni Weet u waar de Bentley bril gebleven isMon Jun 21 00:00:00 CEST 2021Oosterbeekgezocht

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten