112Gelderland

Meisjes op straat lastig gevallen, getuigen gezocht

Wageningen - Op de Rozenstraat in Wageningen zijn donderdagavond tot twee keer toe meisjes lastig gevallen door een tot dusver onbekende man. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept eventuele getuigen op te reageren.

Even voor zeven uur zou de man een 9-jarige meisje hebben vastgepakt nabij een steeg aan de Rozenstraat. Het meisje had zich echter weten los te rukken. Nadat het meisje het voorval thuis had verteld werd de politie gewaarschuwd, die nog vergeefs in de omgeving naar de dader had uitgekeken. Het meisje was verder ongedeerd gebleven.

Terwijl agenten in de loop van de avond teruggingen naar de omgeving van de Rozenstraat meldde zich een tweede slachtoffer: een 19-jarige Wageningse met haar moeder. Ook zij was kort daarvoor, omstreeks negen uur, op de Rozenstraat vastgepakt door een tot dusver onbekende man. Ook hier wist het slachtoffer zich los te rukken en te ontkomen. Haar belager reed weg in een auto richting Van Uvenweg.

In beide gevallen was sprake van een man met een getinte huidskleur met zwart haar en een zwarte jas. Opvallend was dat de man door beide slachtoffers werd omschreven als iemand die mank liep. Ook zou de man zijn weggereden in een kleine groen of lichtblauwe auto waarvan de uitlaat een opvallend geluid maakt. In verband met het onderzoek roept de politie eventuele getuigen op te reageren. Kent of herkent u de man aan de hand van het signalement of heeft u iets van beide voorvallen gezien of gehoord Neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

/

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten