112Gelderland

Wijchense (13) bedreigd met vuurwapen

Wijchen - Een dertienjarig meisje uit Wijchen is afgelopen dinsdag op het Industrieterrein Oost in haar woonplaats bedreigd met een vuurwapen. Het meisje had weten te vluchten en kwam verder met de schrik vrij. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren.

De groep reed vervolgens op de fiets weg richting Beuningen. Het zou gaan om vijf jongens van ongeveer 20 jaar, allen gekleed in zwarte jassen en joggingbroeken. De jongen die gedreigd had met het wapen had een getinte huidskleur en was mogelijk van Noordafrikaanse afkomst, hij praatte ook met een vreemd accent. Hij was ongeveer 1.75 m lang en had een breed postuur. Ook deze jongen droeg een zwarte jas met een lichtkleurige bontkraag.

Getuigen, die denken te weten om welke jongens het gaat of die iets van het voorval hebben gezien worden gevraagd te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten