112Gelderland

Verdacht rijgedrag leidt tot aanhouding

Wageningen - Twee mannen zonder vast woonadres zijn in de late avond van woensdag 27 februari door de politie in Wageningen aangehouden onder meer omdat ze nog diverse onbetaalde boetes hadden openstaan. Verdacht rijgedrag was reden om de heren eens te controleren. De bestuurder reed bovendien onder invloed van alcohol.

De twee trokken die woensdagavond kort voor middernacht de aandacht doordat ze met hoge snelheid een rondje reden over de rotonde aan de Lawickse Allee. Agenten zetten het duo aan de kant, waarbij opviel dat de bestuurder naar drank rook. Later werd bij hem een alcoholpromillage gemeten van bijna anderhalf keer de limiet. Los daarvan bleken beide inzittenden nog in het opsporingsregister te staan omdat ze voor een totaal bedrag van bijna 1.000 euro aan boetes moesten betalen. Aangezien ze aangaven niet te kunnen betalen zijn beiden achter tralies gezet.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten