112Gelderland

Drie tips in zaak overval Van der Valk

Duiven - Drie tips zijn er binnengekomen bij het rechercheteam dat de gewapende overval op het Van der Valk hotel in Duiven onderzoekt. De tips kwamen binnen nadat er afgelopen dinsdag 26 februari in het AVRO televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht was besteed aan de zaak.

Het hotel aan de Impuls in Duiven werd in de vroege ochtend van 18 november overvallen door een tot dusver onbekende man, die onder dreiging van een vuurwapen of iets wat daarop leek geld wist buit te maken en vervolgens op een fiets ervandoor ging.

Tijdens de uitzending van Opsporing Verzocht werden beelden vertoond van bewakingscameras waarop de dader van de overval duidelijk te zien is. Dat leidde uiteindelijk tot drie tips die door het rechercheteam nog nader worden onderzocht. Eerder waren er al tips binnengekomen naar aanleiding van een uitzending van Dossier GLD van Omroep Gelderland maar die hebben nog niet geleid tot concrete aanwijzingen in de richting van de dader.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten