112Gelderland

Zwolle, Deventer, Apeldoorn - Gezocht - Politie onderzoekt inbraken bij opticiens

De politie onderzoekt een drietal inbraken bij opticiens in Zwolle, Deventer en Apeldoorn. Bij de inbraken vernielden de daders met grof geweld ruiten om binnen te komen.

Zwolle Op dinsdag 14 juli is een opticien aan de Groot Wezenland slachtoffer geworden van inbraak. Hierbij zijn verschillende brillen van het merk Cartier gestolen. Getuigen zagen de daders wegrijden in een zwarte auto (cabrio model).

Deventer Diezelfde nacht vond een inbraak plaats bij een opticien aan de Keizerstraat in Deventer. De buit bestond bij deze inbraak eveneens uit Cartier (zonne)brillen. Bij deze inbraak maakten de daders gebruik van een scooter.

Apeldoorn Op donderdag 30 juli kreeg een opticien aan de Hoofdstraat in Apeldoorn s nachts ongewenst bezoek. Ook hier hadden de daders het voorzien op brillen van het merk Cartier.

zaaknummers , , 

Wie kan iets vertellen over deze inbraken Wie kent de personen op de beelden Eventueel in combinatie met de zwarte auto Wie kan iets zeggen over de gestolen (zonne)brillen Misschien zijn ze ergens te koop aangebodenTue Jul 14 00:00:00 CEST 2020Zwolle, Deventer, Apeldoorngezocht

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten