112Gelderland

Bemmelnaar slaat straatrover van zich af

Huissen - Door zich flink te verweren heeft een 24-jarige Bemmelnaar dinsdagavond een straatrover in Huissen van zich af weten te slaan. De straatrover moest het daardoor zonder buit stellen maar is nog voortvluchtig.

Tussen tien en elf uur was de Bemmelnaar op de fiets op weg van Arnhem naar huis. Op de Bergerdensestraat in Huissen werd hij door een tot dusver onbekende man tot stoppen gedwongen en met geweld bedreigd. Door zijn belager een fikse klap te verkopen droop deze af zonder buit.

Volgens de Bemmelnaar was de dader een blanke man van naar schatting ongeveer 25 a 30 jaar en 1.80 m lang, hij had een licht stoppelbaardje. Hij droeg een donkere muts en een halflange donkere jas en een spijkerbroek met slijtplekken aan de achterkant. Verder droeg de man witte sportschoenen. Getuigen die de man aan het signalement herkennen of iets hebben gezien of gehoord dat verband kan houden met de mislukte straatroof kunnen bellen met 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten