112Gelderland

Man aangehouden na lokaalvredebreuk en bedreiging in gemeentehuis

Bemmel - De politie heeft dinsdagmiddag 26 februari in het gemeentehuis in Bemmel een 45-jarige inwoner van die plaats aangehouden wegens lokaalvredebreuk en bedreiging. De man zou tijdens een conflict personeel met de dood hebben bedreigd en weigerde het gemeentehuis te verlaten.

De Bemmelnaar was rond drie uur het gemeentehuis binnengegaan, waarbij een conflict ontstond met een baliemedewerkster. Omdat de man begon te schreeuwen werd hij aangesproken op zijn gedrag. Toen dat niet verbeterde vond hij het kennelijk nodig het personeel te bedreigen met de dood. Ook weigerde de man het pand te verlaten nadat hem dat uitdrukkelijk was verzocht. Een gemeentelijke handhaver, die te hulp schoot hield de man aan en droeg hem over aan de inmiddels gewaarschuwde politie. De man is later na verhoor vrijgelaten. Het Openbaar Ministerie buigt zich verder over de zaak.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten