112Gelderland

Hengelo - Politie zoekt getuigen van gewapende man bij woning Agonstraat

Op vrijdagavond 19 juni werd rond de klok van 20.00 uur vond er een heftig incident plaats bij een woning aan de Agonstraat.

Bij de woning werd aangebeld waarna een vrouw de deur opende. Voor haar stond een man die een vuurwapen of een voorwerp dat erop leek, op haar richtte. Het is nog onduidelijk wat er daarna precies gebeurd is. Hierna ging de man er vandoor in een zwarte auto, mogelijk van het merk Volkswagen. De man reed hierbij over de Spartalaan en ging in de richting van de Twekkelerweg. Vervolgens is hij vermoedelijk ter hoogte van het Apolloplein gekeerd. Mogelijk heeft iemand dat gezien.Politie zoekt camerabeelden en getuigenDe politie is een onderzoek gestart en heeft een buurtonderzoek gedaan en diverse getuigen gehoord. Maar de politie kan uw hulp in dit onderzoek goed gebruiken. Dus beschikt u over camerabeelden of heeft u informatie die mogelijk kan helpen in dit onderzoek Vul dan het onderstaande tipformulier in en upload uw camerabeelden via het formulier. Of bel met de politie op telefoonnummer 0900-8844. 

()  GetuigenoproepGeweld/Mishandeling/BedreigingWapens

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten