112Gelderland

Jongeren opgepakt na mishandeling beveiliger

Gendt - De politie heeft vanochtend, dinsdag 26 februari, drie zeventienjarige jongens opgepakt wegens openlijke geweldpleging. Het gaat om twee Gendtenaren en een Arnhemmer, die ervan verdacht worden twee weken geleden een beveiliger in een bus in elkaar te hebben geslagen.

In de vroege ochtend van dinsdag 12 februari greep het 56-jarige slachtoffer in, in een lijnbus op de Langstraat in Gendt, waar een groepje jongeren zich misdroeg. Zo zouden de jongeren in de bus hard op de ramen hebben geslagen, waardoor de vrees bestond dat ze zouden worden vernield.

Kort nadat de beveiliger een van hen had aangesproken werd hij vervolgens door een groep jongens belaagd die de man schopten en sloegen. Door ingrijpen van andere passagiers werd erger voorkomen. Bij de komst van de agenten waren de daders al gevlogen.

Na onderzoek kwamen de drie jongeren uit Arnhem en Gendt als verdachten in beeld. Ze werden vanochtend thuis aangehouden en zijn voor onderzoek en verhoor in verzekering gesteld. De beveiliger, had diverse verwondingen opgelopen en moest zich onder doktersbehandeling stellen.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten