112Gelderland

Acht bestuurder met te veel drank op tijdens controle

Putten - Tijdens een alcoholcontrole die op zaterdag en zondag 24 februari op de Voorthuizerstraat in Putten werd gehouden, zijn acht bestuurders aangehouden die te veel hadden gedronken. En van hen bleek ook geen rijbewijs te hebben.

Zaterdagavond begonnen agenten en studenten van de politie met een grote alcoholcontrole in Putten. De controle duurde tot na middernacht en in die periode bleken van de 1250 gecontroleerde bestuurders er acht te veel gedronken te hebben.

Een 52-jarige vrouw uit Putten bleek 695 Ugl te blazen en zij had ook geen rijbewijs. De andere overtreders, waarbij ook beginnende bestuurders zaten, bleken van 245 tot 440 Ugl te blazen.

Ook werd op de Putterweg in Ermelo de snelheid van passerende voertuigen gecontroleerd. Van de ruim 500 autos reden er negen te hard en de hoogst gemeten snelheid was 143 km per uur. De overtreders krijgen hun boete thuis gestuurd.

Drankrijders krijgennaast een boete of een dagvaarding altijd een rijverbod.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten