112Gelderland

Nijmegen - Drie verdachten aangehouden voor twee straatroven in Nijmegen

De politie heeft vanmorgen drie minderjarige verdachten aangehouden voor twee straatroven in Nijmegen op 27 januari en 3 mei 2019. Het gaat om twee 14-jarige jongens en een 15-jarige jongen uit Nijmegen. De verdachten hebben met geweld en onder dreiging van geweld minderjarige slachtoffers beroofd. Twee van de drie verdachten (de 14-jarige en de 15-jarige jongen) worden verdacht van beide straatroven. De andere verdachte (de 14-jarige jongen) wordt verdacht van de straatroof op 3 mei 2019.

AchtergrondOp dinsdag 27 januari staan twee minderjarige jongens op de Hatertseweg als ze worden aangesproken door twee jongens. Onder dreiging van geweld moeten ze geld en een muziekbox afstaan. Op vrijdag 3 mei staan twee minderjarige jongens op dezelfde locatie aan de Hatertseweg. Ze hebben een afspraak om t-shirts te verkopen. Tijdens deze afspraak worden ze beroofd  en mishandeld door drie jongens. / (AC) 

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten