112Gelderland

Man aangehouden voor inrijden op plaatsgenote

Kerkdriel - Zaterdagavond 23 februari heeft de politie een 18-jarige man uit Kerkdriel aangehouden op verdenking van zware mishandeling/poging doodslag. Hij zou die avond met zijn auto op een 13-jarige plaatsgenote zijn ingereden.

Die avond was het 13-jarige meisje bij een vriendin in Kerkdriel toen de 18-jarige man, een bekende van de twee, in zijn auto voorbij reed. Volgens het slachtoffer zou hij hen hebben uitgescholden en meerdere keren toeterend langs de woning zijn gereden. Vervolgens zou het meisje naar de auto zijn gelopen en de man hebben verzocht om weg te gaan. Toen het meisje voor de auto langsliep om terug naar de woning te gaan, zou hij gas hebben gegeven en tegen haar benen zijn gereden. Het meisje kwam daardoor ten val. Daarna zou hij zijn uitgestapt en haar een duw hebben gegeven waardoor zij opnieuw op de grond viel. De man kon later door de politie worden aangehouden voor verhoor en verder onderzoek.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten