112Gelderland

Politie zoekt eigenaren sieraden

Almelo - Het Woninginbraken team van district Twente dat belast is met het onderzoeken van de gepleegde woninginbraken, heeft bij een onderzoek in de woning van een verdachte diverse goederen, waaronder sieraden, munten en bijouterie aangetroffen, die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Omdat niet alle goederen herleidbaar zijn naar de rechtmatige eigenaren, houdt het team een kijkochtend.

De kijkochtend is voor gedupeerden van woninginbraak, waarbij sieraden, munten, horloges of overige bijouterie zijn ontvreemd. Om gedupeerden niet onnodig naar de kijkochtend te laten komen is besloten om bekend te maken in welke periode en in welke gemeenten de verdachte mogelijk actief was.

Kijkochtend Is er bij u ingebroken tussen oktober 2012 en half februari 2013 en woont u in de gemeente Almelo, Rijssen-Holten, Twenterand of Borne, dan bent u hartelijk welkom op zaterdag 2 maart tussen 10.00 uur en 13.00 uur op het politiebureau in Almelo aan Het Baken 1.

Foto overzicht deel aangetroffen sieraden

Meenemen Om te kijken of uw rechtmatige eigendommen er tussen zitten, wordt u verzocht uw legitimatiebewijs en de aangifte mee te nemen.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten