112Gelderland

Automobilist rent weg na botsing tegen boom

Putten - Op de Halvinkhuizerweg in Putten is in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 november een 17-jarige jongeman uit Putten gewond geraakt in zijn gezicht, nadat de auto waar hij in zat tegen een boom was gebotst. De bestuurder nam na de botsing, bij het zien van de politie, de benen. De politie onderzoekt het incident.

Het ongeval gebeurde rond 02.45 uur. De nog onbekende automobilist is waarschijnlijk de macht over het stuur kwijtgeraakt, waardoor hij met de auto frontaal tegen een boom botste. Toen de politie bij de plaats van het ongeval kwam, zagen ze een jongen met bebloed gezicht tegen een boom zitten. Een andere persoon rende er vandoor de weilanden in. Het slachtoffer verklaarde dat hij niet wist wie er had gereden. De politie heeft nog gezocht naar de bestuurder, maar deze niet aangetroffen. De auto is in beslaggenomen voor onderzoek. De politie onderzoekt het voorval en vraagt mensen die meer kunnen vertellen over het ongeluk contact op te nemen.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten