112Gelderland

Beveiligers belaagd

Nijmegen - Donderdagmiddag zijn twee Nijmegenaren van 17 en 19 jaar oud in het winkelcentrum in Dukenburg aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging tegen beveiligers.

Beveiligers van het winkelcentrum in Dukenburg belden de politie. Zij vertelden dat ze vier jongens luidruchtig door het winkelcentrum hoorden lopen. Vervolgens zagen ze dat n van hen tegen een prullenbak aan trapte. Ze spraken de jongens aan op hun gedrag waarop n van hen meteen erg agressief reageerde en schreeuwde tegen de beveiliger.

Twee andere jongens kwamen zich er ook mee bemoeien en schreeuwden ook tegen de beveiligers. En van hen kwam ook dreigend op een beveiliger af. Hierop ontstond er een handgemeen en werd een beveiliger in zijn gezicht geslagen. Toen hij later op de grond lag, werd hij ook nog in zijn rug geschopt. Daarna konden ze 19- en 17-jarige vasthouden tot de politie er was. Die hield de twee aan en bracht ze naar het politiebureau. Na verhoor werden de twee donderdagavond weer heengezonden. De zaak wordt onderzocht.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten