112Gelderland

Arnhem/Heteren/Duiven/Spankeren - Mannen gearresteerd voor voorbereiding productie drugs

Deze week zijn drie mannen aangehouden, ze worden ervan verdacht voorbereidingen te hebben getroffen voor de productie van drugs. Ook worden de mannen verdacht van witwassen.

De politie startte een onderzoek nadat er informatie was binnengekomen over de mogelijke voorbereidingen om drugs te produceren. De mannen die zijn aangehouden zijn 31, 34 en 35 jaar. Vrijdag worden de verdachten voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die beslist of de drie langer vast worden gehouden. Op verschillende locaties zijn woning doorzocht in een lopend onderzoek naar de productie van drugs. In Arnhem, Heteren en Duiven zijn invallen gedaan, ook op een bedrijventerrein in Spankeren is gezocht. Daar zijn grote hoeveelheden chemicalin aangetroffen. Verder zijn bij de doorzoekingen geld, autos en een motor in beslag genomen. Meer aanhoudingen in dit onderzoek worden niet uitgesloten.  

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
02 okt. | 08:56
Belt-Schutsloot - Nepagenten gearresteerd
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten