112Gelderland

Woningoverval Wijchen

Wijchen - De bewoner van een huis aan de Elzenweg in Wijchen is vanochtend, donderdag 21 februari in huis overvallen. Twee mannen wisten zijn huis binnen te dringen en hebben het slachtoffer mishandeld. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie is bezig met onderzoek.

Omstreeks negen uur wisten de daders het huis van het slachtoffer binnen te dringen, waarbij het slachtoffer werd mishandeld. Kennelijk waren ze uit op geld. Het is nog niet bekend of ze iets buit hebben weten te maken.

Van de daders is op dit moment slechts bekend dat het om twee mannen gaat. Een van hen is opvallend lang: twee meter en droeg een matzwarte jas. De andere is kleiner dan de eerste, ongeveer 1.75 m lang. Het is onbekend waar ze heen gevlucht zijn en op welke wijze. De politie roept eventuele getuigen op te reageren via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook op telefoonnummer 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten