112Gelderland

Duo aangehouden voor vernieling jachthut

Heerde - Op woensdag 20 februari zijn in het buitengebied van de gemeente Heerde twee Zwollenaren aangehouden. Zij worden verdacht van vernieling van een jachthut en zijn voor onderzoek ingesloten.

Surveillerende wachtmeesters van de Koninklijke Marechaussee zagen in het buitengebied van Heerde een auto op een vreemde manier staan. Zij besloten in de lege auto te kijken en op dat moment kwam er een bezwete man met een handbijltje uit het bos. Even later kwam er een tweede, eveneens bezwete man, aanlopen. Beiden hadden geen duidelijke verklaring en de plaatselijke politie werd genformeerd. Om duidelijkheid te krijgen wat zij in het bos hadden gedaan, werd er een speurhond ingezet en deze kwam uit bij een vernielde jachthut.

De Zwollenaren ( 27 en 35 jaar) zijn aangehouden en ingesloten. Onderzocht wordt of zij verantwoordelijk zijn voor meer vernielingen van jachthutten op de Veluwe.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten