112Gelderland

Wamelnaar (15) vast voor meerdere inbraken

Wamel - Een 15-jarige jongen uit Wamel zit vast omdat hij ervan verdacht wordt meerdere inbraken en vernielingen te hebben gepleegd in zijn woonplaats. De knaap werd in de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 februari opgepakt.

De politie kwam de jongen onder meer op het spoor na een inbraak in de late avonduren van 25 januari in een bedrijfspand aan de Industriestraat in zijn woonplaats. Na sporenonderzoek kwam de jongen als verdachte in beeld.

Na een melding van een verdachte situatie in de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 februari zagen agenten op de Hogeweg de jonge Wamelnaar lopen. Bij controle bleek hij ook inbrekersgereedschap op zak te hebben. Daarop werd hij aangehouden. De jongen wordt verdacht van meerdere bedrijfsinbraken, auto-inbraken en vernielingen in zijn woonplaats en zit voorlopig vast.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten