112Gelderland

Getuigen gezocht van poging beroving

Apeldoorn - Maandagavond 18 februari heeft een man geprobeerd een 43-jarige Apeldoorner op het Marktplein in Apeldoorn te beroven. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt mogelijke getuigen om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

De Apeldoorner stond rond 23.30 uur bij de Rabobank aan het Marktplein toen een man onder dreiging van vuurwapen, of iets wat daar op leek, geld afhandig probeerde te maken. De Apeldoorner ging hier niet op in waarop de overvaller achterop een grijze scooter sprong en ze er zonder geld vandoor ging. De man die de Apeldoorner bedreigde was volledig in het zwart gekleed, had een capuchon over het hoofd en droeg voor de mond een sjaal met strepen. Na de poging tot beroving is de man achterop een grijze scooter gesprongen. Van de scooterrijder is geen signalement bekend. De scooterrijder kwam vanuit de richting van de Markstraat en het duo is daarna weggereden over de Griftstraat in de richting van de Deventerstraat.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten