112Gelderland

Puttenaren gewond bij ernstig ongeval

Putten - De politie stelt een onderzoek in naar een ernstig ongeval waarbij in de nacht van zaterdag op zondag 16 december drie Puttenaren gewond raakten. Hun auto botste op de Oude Nijkerkerweg in Putten tegen meerdere bomen.

Het ongeluk werd omstreeks 03.50 uur gemeld. Bij de komst van de hulpverleningsdiensten lag de auto op zn kant in de struiken. Een 32-jarige passagier zat bekneld in de auto. De 25-jarige bestuurder werd buiten de auto aangetroffen en een passant verleende hem eerste hulp. Hij had in ieder geval hoofd- en beenletsel. Ook werd duidelijk dat er een derde man in de auto had gezeten. Hij was weggelopen en na enig zoekwerk werd deze 25-jarige Puttenaar ookgevonden. Alle slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Utrecht overgebracht. Over het juiste letsel van de drie Puttenaren is bij de politie nog niets bekend.

Uit een eerste onderzoek is gebleken, dat de bestuurder drie bomen heeft geraakt. De verkeersongevallendienst moet de snelheid nog analyseren, maar dat het motorblok 10 meter vanaf de auto werd aangetroffen, geeft al wel enige indicatie over de snelheid waarmee de aanrijding heeft plaatsgevonden.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten