112Gelderland

Gezochte Arnhemmer vliegt uit de bocht

Arnhem - Een 27-jarige Arnhemmer die gezocht werd door de politie is vanmiddag, dinsdag 19 februari op de Graaf Lodewijkstraat in zijn woonplaats aangehouden. De man was kort daarvoor met een gestolen auto uit de bocht gevlogen en tegen de gevel van een huis gebotst. Bij het voorval raakte niemand gewond.

De Arnhemmer, een bekende van de politie, werd gezocht in verband met diefstal. In de wijk Klarendal zagen agenten hem rond twee uur in een auto stappen en wegrijden. Daarop zetten de agenten de achtervolging in. De rit was echter maar van korte duur: op de Staringstraat vloog de Arnhemmer uit de bocht, ramde een ondergrondse vuilcontainer en kwam tegen de gevel van een huis tot stilstand. De Arnhemmer bleek ongedeerd en zag evenwel kans te voet verder te vluchten. Hij werd even verderop op de Graaf Lodewijkstraat alsnog door de agenten achterhaald. De Arnhemmer zit vast. De vluchtauto van de man bleek ook gestolen en is afgesleept.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten