112Gelderland

35-jarige man aangehouden na vernielingen in centrum van Neede

Neede - Op zondagavond 17 februari omstreeks 21:35 uur werden er bij een bank aan de Marktstraat twee geldautomaten en meerdere ruiten vernield. Ook een ruit van een naastgelegen bedrijf sneuvelde.

Later bleken er ook twee geldautomaten van andere banken aan de Oudestraat en een auto aan de Ten Caoteplas werd vernield. Een getuige kon een beschrijving van de man geven en deze zou zijn weggelopen in de richting van de Wilhelminastraat en daarna in de richting van de Nieuwstraat. Terwijl de politie met het onderzoek bezig was, werd de hulp van de politie gevraagd bij een woning aan de Thoomseweg. Hier zou een verwarde man een woning binnen zijn gekomen om televisie te kijken maar de bewoner kende de man niet en wilde hem uit de woning hebben. De man die in de woning door de politie werd aangetroffen was verward en voldeed aan het signalement zoals gegeven door de getuige van de vernielingen. In de woning werd een 35-jarige Needenaar aangehouden. ()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten