112Gelderland

Fietser gewond geraakt na aanrijding

Maasbommel - Maandagmorgen raakte een 14-jarige jongen gewond nadat hij werd aangereden door een auto op de Dijkgraaf de Leeuwweg in Maasbommel.

De 14-jarige uit de gemeente West Maas en Waal kwam uit de Putstraat en stak de Dijkgraaf de Leeuwweg over. Over die weg reed een auto, bestuurd door een 49-jarige man uit de gemeente West Maas en Waal. De 14-jarige had de auto voorrang moeten verlenen. De bestuurder kon de jongen niet meer ontwijken waardoor er een aanrijding ontstond. De traumahelikopter kwam naar de plek van het ongeval om eerste hulp te verlenen. De 14-jarige werd daarna met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Zoals gebruikelijk bij een aanrijding, werd bij de bestuurder van de auto een blaastest afgenomen. Daaruit bleek dat hij geen alcohol gedronken had. De afdeling Verkeersongevallen Analyse van de politie deed ter plaatse onderzoek. Hierdoor was de weg gedurende een aantal uur afgesloten.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten