112Gelderland

Tiener aangehouden met gestolen fietsen

Nijkerk - De politie heeft dit weekend twee tieners uit Nijkerk in verzekering gesteld. Zij worden er van verdacht op zaterdag 16 februari twee fietsen te hebben gestolen.

De politie kreeg zaterdagmiddag een melding dat er bij de Boni-supermarkt aan het Wheemplein een fiets was gestolen. Agenten stelden een onderzoek in en troffen in de buurt een enkele jongeren en de bewuste fiets aan. En 16-jarige jongen werd als verdachte aangehouden en tijdens het politieonderzoek werd ook de eigenaresse van de tweede fiets bekend. Aangezien duidelijk was, dat er nog een jongen bij de diefstallen betrokken was, werd het onderzoek voortgezet. Op zondag werd een 17-jarige verdachte aangehouden. Na onderzoek zijn beiden weer in vrijheid gesteld. De jongste heeft een dagvaarding gekregen om zich bij de Kinderrechter te verantwoorden. De fietsen gaan terug naar de gedupeerden.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten