112Gelderland

Dode en gewonden bij verkeersongeval Delwijnen - update

Delwijnen - Bij een eenzijdig ongeval op de Eendenkade in Delwijnen is n persoon om het leven gekomen. Twee anderen raakten gewond, n van hen ernstig, de ander minder zwaar. Het ongeval vond zaterdagavond om 18.50 uur plaats.

De drie slachtoffers waren allen inzittenden van een personenauto die tegen een boom is gereden. De afdeling Verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht. De politie gaat op dit momentuit van een eenzijdig ongeval waarbij alleen de personenauto van de drie slachtoffers is betrokken.

De traumahelikopter is ter plaatse gekomen maar de twee gewonden zijn per ambulance naar ziekenhuizen gebracht.

De drie personen betreffen alle drie jongere mannen. Over de precieze identiteit van de drie slachtoffers worden pas morgen nadere mededelingen gedaan.

Bij het verkeersongeval dat zaterdagavond in Delwijnen plaatsvond is een 18-jarige jongen uit Nederhemert om het leven gekomen. Een 20-jarige jongeman uit Kerkdriel raakte zwaar gewond. Een jongeman van eveneens 20 jaar, afkomstig uit Kerkwijk, raakte minder zwaar gewond.

Uit het eerste onderzoek is gebleken dat de 20-jarige uit Kerkdriel vermoedelijk de bestuurder van de auto was. Vanhem is bloed afgenomen. Hieruit zal moeten blijken of hij al dan niet onder invloed was op het moment van de aanrijding.Zijn rijbewijs is ingevorderd.

De 20-jarige uit Kerkwijk verklaarde dat de bestuurder een bocht gemist had waarna het drietal met de personenauto tegen een boom botste.

Over de gezondheidstoestand van de twee gewonden zijn op dit moment geen nadere gegevens bekend.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten