112Gelderland

Drietal aangehouden voor vernielingen en mishandeling

Varsseveld - Drie mannen uit Varsseveld van 23, 28 en 32 jaar oud zijn zaterdagochtend rond 02.20 uur aangehouden. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging. De incidenten vonden plaats in het centrum van Varsseveld.

De eerste melding die bij de politie binnenkwam was de vernieling van een ruit van een woning aan de Roggestraat. De melder gaf een signalement van de drie daders. Terwijl de politie op zoek was naar het drietal, sprak een man de agenten aan. Hij verklaarde iets gezegd te hebben van een vernieling die het drietal pleegde en vervolgens door hen geslagen te zijn.

Meerdere buurtbewoners gaven de politiemensen aanwijzingen waar de drie verdachten zich bevonden. Op dat moment hielden buurtbewoners n van de verdachten, de 23-jarige,aan in de Roggestraat. De politie nam hem over van de buurtbewoners. Vijf minuten later kon de politie de 32-jarige verdachte aanhouden. Dat was op de Essenkampstraat. De derde verdachte is later, rond 04.00 uur, na onderzoek in zijn woning aangehouden.

Het drietal wordt van meerdere vernielingen verdacht, onder andere van een bushokje, n of meer auto's en een ruit. Ook worden zij verdacht van mishandeling. En van de verdachten gaf direct toe dat zij zich schuldig hadden gemaakt aan vernielingen. Alle drie waren in behoorlijke staat van dronkenschap.

De politie heeft meerdere getuigen gehoord en aangiftes opgenomen. Tegen de drie wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten